facebook magnifier instagram googleplus lightings controller accessories ventilation twitter youtube PICTO CATEGORIES grow-room spare

Certificeringen Secret Jardin

De Europese en internationale certificaties van Secret Jardin garanderen de gebruikers het respecteren van de geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen. Sommige van onze tenten, verlichting en al onze elektrische of elektronische accessoires zijn gecertificeerd, gestandaardiseerd en / of gelabeld.

 

Onze producten voldoen aan normen die de constante en optimale kwaliteit van de geleverde producten en diensten waarborgen.

 

Sommige van onze producten bevatten een label met betrekking tot hun kwalificatie. Dankzij onze labels vindt u alle kenmerken van de verwachte prestatiegraad van onze producten en de dienst die wij leveren.

 

Onze certificaties zijn toegekend door de bevoegde instanties. Onze gecertificeerde producten garanderen u een kwaliteit of dienst die voldoet aan de vereisten die in een repository zijn gespecificeerd.

 

Ons kwaliteitshandvest is een formeel engagement voor onze klanten, leveranciers, werknemers en organisaties die garanties geven. Met dit contractuele document spreekt Secret Jardin zijn grote bezorgdheid uit over de tevredenheid van haar klanten. We zijn toegewijd aan een voortdurend vernieuwde kwaliteitsbenadering en mobiliseren al onze energie om onze intensieve landbouwmachines voortdurend te verbeteren. Bij voortdurende zelfevaluatie luistert Secret Jardin naar alle suggesties.

 

FEDERAL COMMUNICATIONS COMMISSION

De FCC is een Amerikaanse organisatie die alle apparaten die elektromagnetische golven uitzenden in de Verenigde Staten certificeren en valideren. Industry Canada accepteert ook compliance-rapporten met de Amerikaanse FCC. De aanvrager beschrijft hoe de FCC-normen vergelijken met die van Canada die op het betreffende apparaat zijn toegepast. In geval van afwijkingen van andere tests zijn vereist

 

EUROPESE OVEREENSTEMMING

Het CE-mark is een vereiste voor producten die op de Europese markt worden verkocht. Het EC-mark geeft een product aan om te voldoen aan de gezondheids- en veiligheidseisen die zijn vastgelegd in de Europese wetgeving (richtlijnen) en is verplicht voor uitrusting in de Europese Unie (EU). Zodra het product het CE-mark heeft ontvangen, kan het vrij in de landen van de Europese Unie circuleren.

 

SGS GROUP

SGS est le leader mondial dans le contrôle et les certifications. Reconnu comme Nationally Recognized Testing Laboratory, il teste les produits selon les normes UL, CSA et CE. Un produit portant la marque indique que le site de production du fabricant est conforme aux normes de sécurité UL et CSA et fait l'objet d'inspections périodiques. Il satisfait donc aux exigences des normes de sécurité.

 

NATIONAL FIRE PROTECTION ASSOCIATION

De NFPA is een Amerikaanse non-profitorganisatie die zich toelegt op het elimineren van sterfgevallen, verwondingen, eigendommen en economische verliezen van brand, elektrische en aanverwante gevaren. De NFPA heeft meer dan 300 codes en standaarden. Secret Jardin gebruikt NFPA-normen om de kwaliteit en veiligheid van producten te verbeteren.

 

UNDERWRITERS LABORATORIES INC.

Underwriters Laboratories Inc. (www.ul.com) is een onafhankelijke, non-profitorganisatie die teststandaarden evalueert en producten testt voor veiligheid en certificaatert. UL heeft meer dan 800 veiligheidsnormen ontwikkeld en miljoenen producten en componenten worden getest op UL-veiligheidsnormen.

 

CANADIAN STANDARDS ASSOCIATION

De CSA ontwikkelt normen voor de openbare veiligheid en serveert bedrijven, de wereldwijde markt en consumenten in Canada. Dit testlaboratorium is in overeenstemming met de eisen van de Verenigde Staten. Volgens de voorschriften van het Amerikaanse ministerie van Arbeids-, Arbeidsveiligheid en Gezondheidsbeheer is dit merk gekwalificeerd als een alternatief voor het UL-merk.